Toogdiensten - Kon. Bacwalde SK

Toogdiensten

Toogdiensten

In het begin van elk seizoen worden alle spe(e)l(st)ers van de dames, junioren (vanaf het jaar waarin ze 18 worden), senioren en veteranen en ook enkele vrijwillige kandidaten ingedeeld in een aantal tapteams. Elk tapteam heeft een verantwoordelijke die als taak heeft voor enkele weekends per seizoen de toogdienst te verzorgen met zijn tapteam.
De verantwoordelijke verzorgt binnen zijn team alle communicatie over de planning.  Een overzicht van alle wedstrijden per weekend kan terugvinden op deze link.  De verantwoordelijke kan hiermee aan de slag om zijn tapregeling op te zetten.

Als teamlid ben je verplicht je toogdienst te vervullen.
Afzeggen is niet mogelijk, een vervanger zoeken wel maar elke vervanging/wijziging dient tijdig gemeld te worden aan de verantwoordelijke.
Bij het niet opdagen voor een toogdienst, zal men door het dagelijks bestuur een straf opgelegd krijgen.
De eerste keer dat men niet opdaagt, wordt men sportief geschorst voor 1 speeldag en krijgt men een nieuwe toogdienst opgelegd. De coach zal op de hoogte gesteld worden van deze (interne) schorsing.
Vanaf de  eventuele 2de keer niet opdagen zal de spe(e)l(st)er door het dagelijkse bestuur uitgenodigd worden om uitleg te verschaffen en vervolgens zal er een gepaste sanctie getroffen worden in de vorm van sportieve schorsingen, extra toogdiensten of in het ergste geval uitsluiting uit de club (bij hardnekkig niet opdagen).
Een teamverantwoordelijke zal elk geval van niet opdagen melden aan het dagelijks bestuur.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!